Predstavitev Programska oprema Storitve Podpora
 
   
Računovodski pomočnik Finance z glavno knjigo Osnovna sredstva FakturiranjeMaterialno knjigovodstvo Plače Avtorski honorarji Podjemne pogodbe Najemnine Potni nalogi Prenosi faktur

Programska oprema RačunovodskiPomočnik

Da se lahko čimbolje prilagodimo vašim potrebam in zahtevam, je naša ponudba sestavljena iz posameznih programskih modulov, ki se lahko med seboj poljubno kombinirajo. Na tak način lahko z našo pomočjo izberete prav tiste module, ki jih potrebujete. Moduli so med seboj povezljivi, kar pomeni, da so podprte vse potrebne izmenjave podatkov med moduli (npr. prenos izdanih faktur v glavno knjigo, prenos po kontih iz plač v glavno knjigo in podobno). Obenem pa programski moduli omogočajo tudi izmenjavo podatkov z zunanjimi aplikacijami za potrebe pošiljanja podatkov na AJPES, DURS, ZPIZ, banke (elektronski nalogi) itd..

Osnovne informacije o posameznih programskih modulih lahko pregledate s klikom na ustrezno izbiro na levem menuju. Programske module pa vam lahko na vašo željo tudi predstavimo na daljavo preko internetne povezave. Tak način predstavitve je zelo učinkovit, saj ob predstavitvi programa na ekranu vašega računalnika lahko opazujete in/ali preizkusite delovanje programa "v živo" vzporedno z razlago posameznih funkcij z naše strani. Na tak način se lahko pri predstavitvi osredotočimo na stvari, ki vas zanimajo in ki so za vas pomembne.

Posebna dodatna ponudba

Poleg standardnih poslovnih programov ponujamo tudi naslednje rešitve, ki vam lahko zelo pomagajo pri vašem poslovanju, komunikaciji z vašimi uporabniki, lahko pa vam prihranijo tudi veliko časa.

Modul Elektronska izmenjava dokumentov

Programski modul Elektronska izmenjava dokumentov se uporablja za avtomatski elektronski prenos izdanih faktur med programi različnih proizvajalcev. Na primer med uporabniki, ki izdajajo fakture sami, računovodstvo in s tem knjiženje izdanih faktur pa jim opravlja računovodski servis. Več informacij >>>

 

 

 

 

Kontakt

Virtcom d.o.o.
Zlato polje 7
4000 Kranj
Slovenija
Številka za DDV: SI97910287
Telefon: +386 40 272719

e-mail:
info@moj-racunovodja.com

e-Pomoč Ikona na namizju za e-pomoč